Jag hittade det här härliga receptet på en kompis blogg (Paulina)och jag var bara tvungen att prova det. Det här är ju en nyttig cheesecake, hur bra?! Älskar nyttiga alternativ av goda saker. Och vet ni vad? Den blev super god. Den var enkel att göra och så, bara det att jag kom på att vi inte hade någon visp så jag satt och vispade med en gaffel, vilket inte funkade... tills vi kom på ideen att använda Kevins shaker, eller vad det heter, dom han använder när han blandar sina protein-drickor. Vad det än var så funkade det super bra! Här har ni receptet! Du behöver: 4 st ägg 30 g Scitec whey 100% vitchoklad/jordgubb lr The white ones goda vanlij protein. 200 g Philadelphia ost (light) 100 g kesella lätt (ev. med hallon/jordgubbsmak) 10 st Digestivekex 1.5 dl stevia 2 dl Vispgrädde 36% Se till att ha 3-4 bunkar redo att vispa i. Gör såhär: 1. Ta fram alla ingredienser och börja med att separera ägggulan från vitan. 2. Lägg vitor i en bunke och gulor i en. Håll ned sötningsmedlet i bunken som innehåller ägggula. 3. Vispa äggvitan till en fluffig smet och gulan så sötningsmedlet blandas väl. 4. Vispa grädden så den blir kompakt och blanda sedan alla bunkar i en den största bunken. 5. Blanda ner kvargen, philadelphiaosten och proteinpulvret och vispa ihop. 6. Krossa digestivekexen i mixer eller med elvisp tills det blir som sand. 7. Håll i digestivekexen i en springform till en täckande botten, häll över innehållet i bunken och ställ in i frysen i minst 5 timmar. Ta fram ca 30 min innan servering. Njut!